Langkau ke kandungan utama

Mystery - Dari Negara AC/DC
MYSTERY telah memukul tajuk utama dalam akhbar arus perdana di seluruh dunia oleh dgn terus terang akan di mana ada band pada usia mereka pernah pergi. MYSTERY mengumumkan penyiaran video khas baru yang meliputi kaki pertama jelajah dunia band. Album band '2013 'juga lengkap dan memujuknya kini telah disediakan untuk pendengar pada halaman Reverbnation mereka.

 
Pada mulanya, band ini adalah galakan oleh peminat Rock tercinta dan orang Industri yang dikagumi itu kanak-kanak lelaki untuk kerja yang berkekalan mereka pada usia yang begitu muda, tetapi ada adalah pasti beberapa pengkritik ini yang menolak mereka dan tidak pernah mengambil band serius sebelum malah memberi mereka satu kebetulan, hanya kerana kanak-kanak lelaki begitu muda.

Yang ragu-ragu boleh mengatakan tidak lebih sebagai MYSTERY telah terkejut penonton di seluruh dunia pada perlawanan pertama 'Thunder Dari dOWNuNDER Jelajah Dunia' 2012/2013 dan ia telah semua telah ditangkap untuk semua untuk melihat. Kanak-kanak lelaki muda berusia hanya 14 dan 15 telah melaksanakan di peringkat utama pada acara utama bersama band terbesar di dunia. Mereka telah berkongsi pentas dengan orang-orang Eropah, Motley Crüe, Nightwish, Manowar, Motorhead, Lordi, Megadeth, WASP dan banyak lagi!

Satu baru 'Laporan Khas Tour Dunia' adalah kini boleh didapati sebagai rasa apa yang anda boleh mengharapkan untuk melihat dari MYSTERY kedua-dua di dalam dan di luar pentas termasuk ciri masa depan gambar dokumentari gerakan. MYSTERY kini dikagumi bukan sahaja oleh peminat mereka, tetapi artis superstar walaupun dan nama-nama besar dalam Industri. Lihat semua testimoni laporan ini sangat istimewa. http://youtu.be/v3GNVOFNw30Semasa lawatan tour, perkataan bermula untuk menyebarkan tentang band muda dari Australia mewujudkan gelombang di pentas dunia dan mengisytiharkan mereka untuk menjadi jawapan menghancurkan besar Hard Rock 'Satu Arah'.

Budak-budak muda Australia telah merebak sayap mereka di seluruh planet dari Romania ke Croatia dan Slovakia. Dari Jerman ke Amerika Syarikat dan mereka akan menjejakkan kaki di bawah matahari terbit Jepun. Jangan bimbang Jika anda telah terlepas mereka kali pertama sekitar kerana mereka akan kembali! MYSTERY telah dijemput kembali ke semua benua di dunia di mana mereka telah meninggalkan jejak memuja peminat dan pujian kritis.

Mystery berkata: Kita mungkin anak-anak, tetapi tali pinggang anda lebih baik diikat ketat, kerana anda berada dalam untuk RIDE LIAR! Lihat video baru kami dan mendengar penggoda yang untuk album kami bertajuk '2013 'dan jangan lupa untuk suka kami di www.facebook.com / mysteryrocks dan jangan lupa untuk menonton video muzik rasmi pertama' Meningkatkan http Fist Anda ' :/ / youtu.be/nSXyUOxh9WU dari album '2013 kami.Akhbar: "Misteri berniat untuk membuat sejarah!" mereka menyatakan ... Dan y'know apa? Mereka sangat baik boleh betul mengatakan: G. Barton Majalah Rock Klasik.

Contact Mystery

Official Facebook
http://www.facebook.com/mysteryrocks?ref=ts&fref=ts

Official Website
http://www.mysteryrocks.net/
Catatan popular daripada blog ini

GOLDEN SERIES - M.A.Y - Ziet Giest/Wira Cyborg

Kumpulan M.A.Y ialah sebuah kumpulan Heavy Metal/Hard Rock yang aktif di Malaysia semenjak pertengahan 1980-an. Kumpulan ini membawakan lagu-lagu berbahasa Melayu.
Kumpulan M.A.Y ditubuhkan pada 1986 oleh 4 orang anak muda daripada kampung Manjoi, Ipoh, Perak Malaysia yang mengikuti langkah S.Y.J dengan menubuhkan sebuah kumpulan muzik aliran Heavy Metal. Nama M.A.Y diambil sempena pangkal huruf nama timang-timangan keempat-empat mereka iaitu 'M' bagi nama Mus (Mustaffa Din) dan Man (Sharip), 'A' bagi Abu (Nasir) dan 'Y' bagi Yus (Mohktar).
Album pertama May diterbitkan sendiri mereka pada tahun 1987 berjudul 'Dilema'. Sebelum 'Dilema', May ada merakamkan sebuah album mini 'Juara Juara Rock' yang mengabdikan enam lagu. Lagu popular bagi album tersebut ialah 'Derita Bangsa', 'Bayangan Hidup' dan Sketsa Sebuah Cinta'. Bagi album 'Dilema', lagu hits adalah 'Ku Dalam Dilema', 'Sketsa Sebuah Cinta&…

GOLDEN SERIES - Febians - 1989 - 1001 Malam

Kumpulan D'Febians merupakan sebuah kumpulan pemuzik
dan penyanyi Heavy Metal/Hard Rock Malaysia yang mula dikenali ramai
semenjak tahun 1983 setelah menyertai "Juara Rock 1983". Di angotai oleh Nasabandi Jumat(Vokalis) , Aziz Mohamad (Gitar) , Sufian Samiran (Gitar), Harun Rahman (Bass) dan Shamsuri Tahir (Drum)
Pada pertengahan tahun '80an ('86-'88), kumpulan ini menukarkan nama kepada Febians.
Kumpulan ini menyampaikan lagu dalam Bahasa Melayu.
band ini sempat merakamkan beberapa album pada waktu itu    D'Febians (1988) , 1001 Malam (1989) , Satu Antara Sejuta (1991) , Lang Buana (1994)
    dan kompilasi Keunggulan Febians (2007) kumpulan ini berpecah akibat
sesuatu masalah tidak dapat dielakkan. Pusat Studio utama mereka pada masa itu ialah di Johor Bahru.
Syarikat berkenaan telah pun tutup  Selepas berpecah  Nashabandi (vocalist) telah menubuhkan
Kumpulan Amuk...


1001 Malam 1. Febians - 1001 Malam (4:52)
2. Febians - Rumie Dan Julie (4:19)
3.…

GOLDEN SERIES - SOFEA Legendary Malaysian Heavy Metal.

SYJ band originally from the ` Ex - December ' which also established by Syed Yusof Jamalulail ( at that time he was a member of the traffic police in Ipoh ) . It changed to the name ` SYJ ' in 1978 . The original members ` SYJ ' 1978 consists of Halim ( guitar and keyboard) , Fat Man ( bass ) , Pak Su Nor (drums - later replaced by  Din Urko) and Hamidi ( Flute ) . Female singer Rohana Kassim .

SOFEA initially established by the late Syed Yusuf Jamalulail otherwise known as " Pak syed " with SYJ name in 1983 in Kampung Manjoi Ipoh, Perak . During the SYJ just playing weddings homes only. At that time, the original vocalist Amir SYJ'86 not he taken when vocalist audition for this group . Amir joined SYJ in 1985 . Pak Syed 's house when only a jamming studio . SYJ original singer has already retreated away from SYJ .

In 1986 , SYJ'86 has joined the Battle of the Bands competition organized by Ali Bakar . At that time, the manager is Syed Yusuf Jamalul…